Verhuiscontainers

Geplaatst waar u wilt!

Direct voor uw woning of bedrijf, u mag het zeggen. Een uitkomst, want wij kunnen de container op iedere door u gewenste plek plaatsen en vervolgens gaat u deze zelf – op de momenten die u het beste passen – laden. Op de verhuisdag zelf laden wij de container op onze speciale containerauto met sidelift en vervoeren uw boedel naar de gewenste locatie. Wij kunnen voor u lossen, maar u mag ook alle tijd nemen om dit zelf te doen. Op afspraak halen wij de lege container keurig bij u op. Hoe handig.

Diverse inhoudsmaten

De Van Leeuwen Verhuiscontainers zijn ongeveer 6 meter lang. Zo geven deze u alle ruimte om bijvoorbeeld tijdelijk te dienen als werkplaats of om langere tijd te gebruiken als opslagplaats bij uw bedrijf of woning.

Eenvoudig laden en lossen

U ziet, de Van Leeuwen Verhuiscontainers bieden u veel ruimte en logistieke flexibiliteit. Handig is ook dat de container daadwerkelijk op de grond staat. Die lage instap maakt zelf laden en lossen een stuk gemakkelijker.

Verhuiscontainers voor meubelbedrijven

Logistiek gezien is de Van Leeuwen Verhuiscontainer ook voor meubelbedrijven een groot gemak. Uw orders kunnen zowel verpakt als onverpakt in de bij u geplaatste container worden geladen. Zodra u daartoe opdracht geeft komen wij deze bij u ophalen en zorgen wij er keurig voor dat ieder pakket en meubelstuk bij de juiste klant op de door u afgesproken datum wordt geleverd. Plaats hier uw transportopdracht

image

Van Leeuwen Verhuizingen

Madame Curiestraat 2, 2171 TW Sassenheim
Phone + 31 252-210 670 | E info@vanleeuwenverhuizingen.nl

Plan uw route

Erkende Verhuizers