Verhuisbedrijf in de regio Leiden

Van Leeuwen Verhuizingen is een verhuisbedrijf met ruime ervaring in het organiseren en uitvoeren van verhuizingen. Wij zorgen ervoor dat u eenvoudig en zonder problemen kunt verhuizen van punt a naar punt b. Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Leiden? Wij staan graag voor u klaar!

Erkend verhuisbedrijf

Van Leeuwen Verhuizingen is een erkend verhuisbedrijf. Wij verstaan ons vak als geen ander. Het oplossen van logistieke vraagstukken is ons werk! Ons verhuisbedrijf zorgt ervoor dat u met een gerust hart kunt verhuizen.

Verhuizing op maat!

Met onze specialistische hulpmiddelen nemen wij u uw gehele verhuizing uit handen. Wilt u het liever zelf organiseren? Dan zijn onze verhuiscontainers een uitkomst voor u!

Zorgvuldige verhuizing

Bij Van Leeuwen Verhuizingen staat Zorgvuldigheid hoog in het vaandel. Wij pakken uw spullen zorgvuldig in en zorgen ervoor dat uw spullen veilig verhuisd worden. 

Alle zorgen rondom uw verhuizing nemen wij u uit handen als verhuisbedrijf in de regio Leiden.

Ontspannen verhuizen

Onze betrouwbare medewerkers dragen de zorg voor uw verhuizing. Als u verwacht dat een verhuizing stressvol is dan heeft u nog niet met ons verhuisbedrijf in de regio Leiden kennis gemaakt. Wij laten u graag zien dat u binnen een kort tijdsbestek over bent naar uw nieuwe woning. Plezierig en stressvrij.

Vraag een offerte aan

image

Van Leeuwen Verhuizingen

Madame Curiestraat 2, 2171 TW Sassenheim
Phone + 31 252-210 670 | E info@vanleeuwenverhuizingen.nl

Plan uw route

Erkende Verhuizers