Maatschappelijk verantwoord én betrokken ondernemen

Milieuvriendelijke verhuiswagens 

Bewust bezig zijn met het milieu is voor ons bedrijf belangrijk. Bovendien willen wij uw goederen veilig, brandstofbesparend en schadevrij blijven vervoeren. Verouderde trucks worden daarom vervangen door milieuvriendelijke verhuiswagens. Deze voldoen aan de ambitieuze Euro 6 norm waaronder lager brandstofverbruik en reductie van CO2 uitstoot. Zo vervoeren wij conform alle milieu- en luchtkwaliteitseisen, buiten én binnen de steden.

Verhuiscollege

Voor verhuizers gaat het soms ineens goed fout. Voor hen is met name de rug een zwakke plek. Onze medewerkers krijgen daarom bijscholingen op het Verhuiscollege. Regelmatig volgen zij cursussen, zoals onlangs de cursus Fysieke Belasting. Een sterke rug krijgen en houden en zo rugklachten voorkomen is voor ons – en uiteindelijk ook voor u als klant – van groot belang. 

Verhuismaterialen

Cursussen volgen is niet het enige antwoord op veilig werken. Van Leeuwen Verhuizingen volgt de technische ontwikkelingen van facilitaire verhuismaterialen op de voet. Van hefwagens tot tilhulpen en van trappensteekwagens tot verhuisliften, onze mensen werken veilig met verantwoord materiaal.

image

Van Leeuwen Verhuizingen

Madame Curiestraat 2, 2171 TW Sassenheim
Phone + 31 252-210 670 | E info@vanleeuwenverhuizingen.nl

Plan uw route

Erkende Verhuizers