Familiebedrijf Van Leeuwen Verhuizingen

Historie

Begon Boudewijn van Leeuwen het bedrijf in 1924 als bodedienst met paard en wagen, al snel kwam daarvoor de eerste auto in de plaats. Vanuit de vestiging in Sassenheim groeide het familiebedrijf uit tot een alom bekend transportbedrijf met meerdere vrachtwagens. Onder leiding van alweer de vierde generatie verzorgt Van Leeuwen vandaag de dag niet alleen transporten, maar ook verhuizingen en opslag van inboedels en goederen. Een familiebedrijf waar hoge waarden en normen worden gehanteerd en waar de liefde voor het vak van vader op zoon is doorgegeven.

Bedrijf 

Bij Van Leeuwen Verhuizingen zijn uw spullen in goede handen. Of het nu gaat om een veelomvattende verhuizing, een ingewikkeld transport of het veilig en verwarmd opslaan van uw inboedel. Met jarenlange deskundigheid, verhuisliften, transportwagens en andere specialistische hulpmiddelen helpen wij u graag een handje. Als Erkende Verhuizer maar ook als logistieke hulp met ruime opslag- en vervoersmogelijkheden. Voor bedrijven en particulieren is Van Leeuwen al bijna 100 jaar een begrip in de regio.

Werkwijze 

Uw zorg betekent onze zorg. Vanaf begin tot eind. Van het inpakken en opslaan in speciale daarvoor gemaakte meubelcontainers tot het vervoeren in één van onze moderne en luchtgeveerde vrachtwagens. Of het nu voor een eendaagse verhuizing, regelmatig transport of jarenlange opslag is, respect voor uw spullen staat voorop. Met de zekerheid van een Erkende Verhuizer en de persoonlijke aandacht van ons familiebedrijf. Uw afspraak is dé afspraak. Als u uw wensen doorgeeft, zoeken wij naar de beste oplossing. Eerlijk en duidelijk. Zodat u weet wie u in huis haalt.

Werkgebied

Met bijna 100 jaar ervaring kennen wij de regio op ons duimpje. We weten waar het goed en minder makkelijk manoeuvreren is. Hier zijn onze hulpmiddelen op aangepast. Van een kleine transporter voor de drukke binnenstad tot een grote vrachtwagen voor complete keukenblokken. Daarmee werken we van Amsterdam tot Den Haag en van Noordwijk tot Utrecht. En ook ver daarbuiten. Wij brengen uw spullen veilig van deur tot deur. Daar waar u wilt. Bekijk hier ons volledige werkgebied

Erkende Verhuizer 

Zekerheid voor alles. Daar draait het om als u gaat verhuizen. Als jarenlange en ervaren speler in de verhuisbranche weet erkend verhuisbedrijf Van Leeuwen Verhuizingen dat als geen ander. Want Erkende Verhuizer ben je niet zomaar. Strenge eisen en controles op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu gaan hier aan vooraf. Vandaar dat onze medewerkers gediplomeerd zijn en regelmatig bijgeschoold worden. En die ervaring en kennis delen wij graag met u. Want uw vlotte en veilige verhuizing is onze zorg. Gegarandeerd.

image

Van Leeuwen Verhuizingen

Madame Curiestraat 2, 2171 TW Sassenheim
Phone + 31 252-210 670 | E info@vanleeuwenverhuizingen.nl

Plan uw route

Erkende Verhuizers