De meest gestelde verhuisvragen

Wat kost een verhuizing?

De kosten van een verhuizing zijn uiteraard afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de duur, de grootte, de afstand en de benodigde middelen van de verhuizing. Wilt u weten wat de verhuiskosten in uw geval zijn? Vraag gerust geheel vrijblijvend een verhuisofferte aan. 

Aan wie moet ik mijn verhuizing doorgeven?

Uw verhuizing kunt u persoonlijk of schriftelijk doorgeven aan de gemeente waarin u gaat wonen. Uw adres wordt vervolgens door de gemeente aangepast in de Basisregistratie Personen (BRP). Wanneer u binnen dezelfde gemeente verhuist, voldoet veelal een online melding aan de afdeling Burgerzaken .

Wat is een erkend verhuisbedrijf? 

Een verhuisbedrijf met het keurmerk 'erkend' houdt zich op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu aan alle gestelde eisen. De organisatie voor Erkende Verhuizers voert regelmatig controles uit en beoordeelt of verhuisbedrijven aan deze hoge eisen voldoen. Voor u de garantie dat een verhuisbedrijf met dit keurmerk betrouwbaar en professioneel is. 

Waar moet ik op letten bij een verhuizing? 

Verhuisbedrijf van Leeuwen heeft speciaal voor u een handige verhuischecklist opgesteld zodat u niets vergeet bij de verhuizing. Download de verhuischecklist.

image

Van Leeuwen Verhuizingen

Madame Curiestraat 2, 2171 TW Sassenheim
Phone + 31 252-210 670 | E info@vanleeuwenverhuizingen.nl

Plan uw route

Erkende Verhuizers